Knipkulor

 

Det finns många anledningar till varför det är bra att använda knipkulor, men den vanligaste anledningen är för att förbättra sexlivet. Med åldern blir nämligen bäckenbottenmuskulaturen försämrad och man får sämre kontroll över musklerna i vaginan, men med knipkulor kan du enkelt träna upp muskulaturen igen.
Det finns massor av olika sorters knipkulor så du kommer garanterat att hitta ett par som passar för just din kropp hos oss på VuxenSaker.

Se till höger där vi har några populära knipkulor.

Knipövningar med knipkulor
Att använda sig av kulor vid knipövningar är inte alltid det lättaste, och därför ska vi förklara lite mer ingående om hur du kan gå tillväga. Först ska du lägga dig bekvämt i sängen och föra in dina knipkulor med hjälp av lite glidmedel. När du fört in kulorna i slidan ska du försöka knipa, helst i några minuter. När du känner dig redo kan du pröva att stå upp, eller till och med gå omkring. Skulle kulorna ramla ur kan det behövas några fler försök när du gör övningen i sängen. Om du tränar muskulaturen ungefär två gånger om dagen á 10 minuter och gör detta i några månader kommer du garanterat att få en elastisk och tightare  vagina.

Knipkulor efter graviditeten
Det är väldigt vanligt att kvinnor använder sig av knipkulor efter en graviditet. Att föda barn kräver mycket från kvinnans kropp och det kan ta en stund att återhämta sig igen. De flesta kvinnor känner nog av att vaginan inte är riktigt så elastisk som den var innan en förlossning, men detta är enkelt att åtgärda. Genom att göra olika knipövningar med kulorna kommer muskulaturen i vaginan att bli starkare och mycket mer elastisk. Att använda knipkulor just efter en graviditet är väldigt bra, både för ett förbättrat sexliv men även för andra saker. När man genomgått en förlossning är det väldigt vanligt att man kan få problem med läckage. Urinläckage är normalt att få vid nysningar, hostningar och hopp och just därför kan det vara bra att träna upp musklerna igen så att man slipper problemen. Att man dessutom får starkare muskler och därav kan krama åt tightare vid samlag är ett rejält plus i kanten. En annan sak som knipkulor kan förhindra är livmoderframfall, något som kan inträffa efter en graviditet. Eftersom man tränar upp all muskulatur i vaginan kommer du att kunna kontrollera den fullt ut.

Massor av roliga produkter för dig och din partner
Hos oss på VuxenSaker kan du köpa massor av roliga  produkter som förhöjer ditt och din partners sexliv. Med åren är det lätt att man glömmer att vårda sitt sexliv, man faller in i vanor och sex blir lätt något som inte är så viktigt. Med hjälp av sexleksaker och andra produkter kan du komma din partner nära igen och hålla glöden vid liv. Låt inte åren förstöra utan få ett bättre och bättre sexliv ju äldre ni blir.