SEXLEKSAKER

sexleksaker-vuxenleksaker

Sexleksaker för ett bättre sexliv

Sexleksaker är framtagna för att öka njutning vid sex och onani. Bland sexleksaker för kvinnor finns det allt från massagestavar i olika former, färger och konsistens, till vibratorer i många olika storlekar, knipkulor och mycket mer. Här hos oss på VuxenSaker hittar du de senaste vuxenleksakerna för just dina sexuella fantasier och du handlar leksaker och sexhjälpmedel tryggt och anonymt. 

Artiklar 1 till 24 av totalt 692

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Artiklar 1 till 24 av totalt 692

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Köp sexleksaker online hos Vuxensaker

Med ett stort utbud och diskret hantering av beställningar, erbjuder vi vuxenleksaker för henne, vuxenleksaker för honom , vuxenleksaker analt, BDSM/Fetish, och vuxenleksaker för båda.

Utforska din sexualitet

Leksaker för vuxna är också ett mycket bra sätt att utforska sin sexualitet och hitta vad det är som känns allra skönast - sexleksaker för henne leder helt enkelt till ett rikare och mer njutbart sexliv. Vi har leksaker för honom, lös vagina "Fleshlight", parleksaker we-vi2e, strap-ons. Du hittar de senaste sexleksaken för just ditt behov och med alla våra olika varianter och med de mest kända varumärken på marknaden. Lycka till med ditt nya sexliv.

Vuxenleksaker

Vuxenleksaker är också ett mycket bra sätt att utforska sin sexualitet och hitta vad det är som känns allra skönast - sexleksaker för henne leder helt enkelt till ett rikare och mer njutbart sexliv. Leksaker för vuxna kan användas både vid onani och sexlekar, bara fantasin sätter gränserna. Vi har leksaker för honom, lös vagina "Fleshlight", parleksaker "we-vibe", strap-ons. Du hittar de senaste vuxenleksakerna för just ditt behov hos oss på Vuxensaker. Vi erbjuder stort utbud med de mest kända varumärken på marknaden. Lycka till med ditt nya sexliv.

Sexleksaker för henne

Allt fler tjejer och kvinnor världen över väljer att skaffa vuxenleksaker för att kunna njuta mer. Idag finns det leksaker för många olika tillfällen. Du kan ta med din nya leksak till både sängen, duschen eller vardagsrummet. Låt fantasin flöda och passa på att väcka en ny människa inom dig. Bland leksaker för henne som finns att köpa hos oss på VuxenSaker hittar du sexleksaker i olika, former, färger, storlekar och material. Vi erbjuder även vatten- och silikonbaserade glidmedel som passar utmärkt till din nya leksak. Förutom klassiska stavar i olika utföranden så är det också rekommenderat med knipkulor som kan ge såväl sköna orgasmer som starkare slidmuskulatur.

Sexleksaker för honom

Utbudet av vuxenleksaker för tjejer har alltid varit stort, men dagarna då det bara fanns leksaker för kvinnor är förbi och marknaden med leksaker för män växer med stormsteg. Idag finns det allt från hjälpmedel för killar som gör dig till en bättre älskare till sextoys som förhöjer lusten och upplevelsen när du på egen hand tillfredsställer dig själv. Med hjälp av en Fleshlight, docka eller lösvagina kan du öva på att hålla tillbaka orgasmen, öka din uthållighet och blir en bättre älskare. I kategorin sexleksaker för killar finns det även penisring som även kan räknas som en parleksak. En penisring är utformad för att bibehålla och förlänga ståndet hos mannen genom att strypa blodtillförseln. Samtidigt stimuleras kvinnans klitoris vilket har gjort att allt fler par väljer att använda det under samlaget.

Aldrig provat en sexleksak?

Börja med något som vibrerar och som har justeringsmöjligheter så du själv kan ställa in rätt styrka på dina vibrationer.

Om du inte får orgasm första gången så prova några gånger till, det kan ta lite tid att få rätt teknik. Använd glidmedel för en skönare upplevelse. Du kan även test en bullet som är en mindre klitorisvibrator.

Hitta din G-punkt!

Det är lättare att hitta g-punkten med en sexleksak som är böjd på toppen för att lättare kunna stimulera rätt punkt. G-punkten stimuleras lättare när man har sex bakifrån eftersom den ligger på slidans framvägg.

Sexleksaker - Dildo, vibrator eller Fleshlight?

Oavsett syfte och behov så hittar du de senaste vuxenleksakerna och mest populära sexleksakerna i vår shop. Vi erbjuder sexprodukter till både tjejer, och killar. Hittar du inte det du söker? Kontakta gärna oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig och hitta rätt sexleksak. Du kan även läsa mer om olika material på leksaker här.

Olika material på sexleksaker

Jelly
Jelly är ett billigt material som innehåller en blandning av PVC och gummi, vilket ger en mjuk och följsam geléliknande konsistens. Många olika vuxenleksaker tillverkas i Jelly, som exempelvis massagestavar, dildos och penisringar. Produkterna brukar förbehandlas av tillverkaren för att inte torka ut, men den klibbiga ytan försvinner direkt vid användning av glidmedel. Jelly är allmänt känt för att ha en stark lukt och för att motverka det doftbehandlas produkterna av tillverkaren. Nackdelen med Jelly är att materialet innehåller mjukgörare ftalater. Studier som har gjorts visar att ftalater kan föra med sig en viss hälsorisk, särskilt om det konsumeras analt, vaginalt eller genom munnen

Silikon
Silikon är ett mjukt och verklighetstroget material avsett att efterlikna riktig hud. Det är luktfritt, allergivänligt och värms snabbt upp till kroppstemperatur vid användning. Den icke-porösa ytan förhindrar att lukter (och till viss del även bakterier) absorberas in i materialet. Dildos i silikon brukar vara dyrare än dildos i liknande material (såsom gummi, Jelly eller latex) eftersom silikon är betydligt mer hållbart. Med rätt skötselvård kan silikonprodukter hålla för användning i flera år. Rengöring av leksaker i silikon sker bäst med hjälp av tvål och vatten, men det går även bra att koka silikonprodukten för att sterilisera den helt.

TPR/TPE
Förkortningen TPR står för termogummi men är även känt som termoplastiskt elastomer (TPE) och innehåller en blandning mellan plast och gummi. TPR och TPE är allergivänligt, giftfritt och fri från ftalater. Blandningen av plast och gummi gör materialet mjukt och mycket flexibelt. TPR/TPE brukar ha en glidvänlig yta som är hållbar.

Cyberskin
Cyberskin är ett varumärke bestående av verklighetstrogna material som imiterar känslan av mänsklig hud; mjuk och varm men med fasthet under ytan. Det finns en hel del liknande material på marknaden som exempelvis Ultraskin, Eroskin, Softskin och UR3. Alla kännetecknas av mjukhet och elasticitet, med en len yta tack vare den talk- och majsstärkelse som används för att produkterna inte ska fastna i formerna under tillverkning. Leksaker för vuxna i de här materialen håller bättre än till exempel latex, men är oftast dyrare. Om din CyberSkin (eller liknande produkt) någonsin upplevs klibbig så är det bara att smörja in produkten med majsstärkelse för att den ska återfå samma textur som när produkten var ny.

Glas
Leksaker i glas görs av ett hårdare glas än vanligt, ofta av varumärket Pyrex som ofta används i kemilabb. Materialet är helt fritt från gifter och ftalater, tål extrema temperaturer och är mycket svårkrossat. Glaset kan motstå ett tryck på över 1300 kg innan det krossas, så man behöver inte vara orolig för att de ska gå sönder vid användning. Leksaker i glas är icke-porösa och kan kokas för att steriliseras. Dessa är oftast mycket vackra och kan lätt värmas eller kylas till önskad temperatur.

Akrylglas och Plexiglas
De här materialen är riktigt hårda vilket kan verka lite konstigt, men de är perfekta som vuxenleksaker gjorda för bäckenbottenträning, såsom knipkulor. Materialet funkar också bra till leksaker som ska stimulera prostatan. En annan bra sak är att du kan koka dessa material utan att behöva oroa dig för att skada materialet. Om du kommer att dela leksaken med någon ska du alltid försöka ha ett material som du kan koka för att kunna rengöra det ordentligt.

Rostfritt Stål
Leksaker i stål är icke-porösa, vackra, sköna och lätta att värma till kroppstemperatur. Om man sköter en sexleksak i stål ordentligt så kan den hålla i nästan en oändlighet.

Hur ska man rengöra sina vuxenleksaker?

Vill man hålla sina vuxenleksaker länge och fräscha bör man tänka på vissa saker.

Skölj dem med ljummet vatten och använd rengöringsmedel för leksaker.
Kroppen har ett naturligt försvar mot bakterier och virus. Både mäns och kvinnors underliv har en naturlig balans som kan rubbas av för ivrigt tvättande med tvål och vatten. Tvålrester på sexleksaker kan rubba den naturliga balansen och gör därmed mer skada än nytta.

Om du tvättar en sexleksak med tvål, se därför till att skölja av den väldigt noga, så det inte finns tvålrester kvar.
Det är naturligtvis mycket säkrare att bara skölja den med ljummet vatten för att få bort synlig smuts, och sedan använda ett rengöringsmedel som är gjort för sexlek.
Det finns flera olika produkter som är speciellt anpassade för att hålla leksakerna fräscha, utan att påverka kroppens naturliga balans.

Produkter som är skapade för att rengöra sexleksakerna ger långvarigt skydd mot bakterier, virus och mögel. Spraya på, eller smörj in, låt torka och du skyddar din sexleksak från bakterier och virus. Mellan gångerna du använder leksaksrengöringen räcker det att du spolar av din leksak för att hålla den fri från bakterier.

För produkter som är tillverkade av fanta – flesh eller andra hudimiterande material finns det puder som håller dem mjuka och lena. För leksaker av gummi, jelly och latex finns det silikonbaserat glidmedel eller silikonspray att smörja eller spraya på ibland.

Förvara alltid produkterna på en sval och torr plats åtskilt från andra föremål, särskilt andra leksaker som är tillverkade av samma material.
Risken finns nämligen att materialen reagerar på varandra och att ytorna då förstörs. I värsta fall kan ytorna smälta ihop med varandra.