Dildos & Stavar
Dildo eller massagestav


Dildo eller en massagestav som det också heter är en riktigt bra och skön sexleksak och försöker oftast att likna en riktigt penis. Dildon har många olika material, färger och former så som i gummi, glas, metall och till och med naturtrogen penis. Olika dildos för olika ändamål, vaginalt eller anal.

Vill du upptäcka lite mer, så har vi dildos med sugproppar som du kan fästa på golvet eller på en slät vägg. Överraska dig själv med denna eller chocka din närmaste partner Dildo eller en massagestav som det också heter är en riktigt bra och skön sexleksak och försöker oftast att likna en riktigt penis. Dildon har många olika material, färger och former så som i gummi, glas, metall och till och med naturtrogen penis. Olika dildos för olika ändamål, vaginalt eller analmed en oförglömlig upplevelse när du tar fram denna och ..... låt fantasin flöda.

 

Dildo Fakta

Den äldsta kända dildon är 28000 år gammal och kallas för "stenåldersdildon" som är gjord i sten och för att markera ollonet så hade ritningar i stenen gjorts. I Sverige har man även hitta liknande, bland annat en dildo från en kronhjort där dildon gjordes från hornet. De flesta första dildos var gjorda i trä, horn och sten och andra material som kunde formas till en penis. I Asien där män kunde ha många fruar så köpte de rika männen en dildo för att kunna tillfredställa alla sina fruar. De trodde nämligen ett de skulle hålla alla fruar trogna och ej bli lesbiska.

 

Sten ålders dildon i bild

stendildo

Artiklar 1 till 12 av totalt 174

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 12 av totalt 174

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5