Adriana Chechik, Butt, Next Level

SKU
810476014841
I lager
749,00 kr
-
+
Översikt

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Adriana Chechik's härliga anal. Låt hennes sexiga rumpa ta din onani till nästa nivå.

Fleshlight Girls är Fleshlights populära serie med lösvaginor, lösmunnar och lösrumpor utformade efter kända porrstjärnor världen över.

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Adriana Chechik's härliga anal. Låt hennes sexiga rumpa ta din onani till nästa nivå.

 

Adriana började sin porrkarriär som 22-åring då hon upptäckte att hon var en naturbegåvning framför kameran. Detta i kombination med att hon älskade sex och gärna testade nya saker som gjorde henne mer erfaren i sängen. Hon blev snabbt populär inom branchen och hon vann år 2017 priset som "Performer of the Year" på AVN awards för sina dubbelpenetrerande scener.

Texturen Next Level erbjuder dig en kraftfull stimulering som tar din njutning till nästa nivå. Den varierande texturen utsmyckad med knottror och räfflor omfamnar din penis på ett helt fantastiskt sätt. Upplev samma upprymda känsla som när du kollar på Adriana's heta scener, skillanden är nu att du själv får möjligheten att vara delaktig. Produkten är tillverkad i det verklighetstrogna materialet SuperSkin, vilket ger dig en mjuk och oslagbart realistisk känsla. Dess flexibilitet gör dessutom att den passar alla, oavsett storlek. Använd produkten tillsammans med vattenbaserat glidmedel för ett härligt glid och optimal känsla. Med hjälp av locket på baksidan kan du skapa ett vacuum med skönt stimulerande sugeffekt.

 

Produkten är även vattensäker, vilket gör att du kan ta med den i badkaret eller duschen för våta lekar. Du rengör den enkelt genom att avlägsna insatsen.

 

Vi rekommenderar Fleshlights Fleshwash vid rengöring samt Renewing Powder som efterbehandling för att hålla produkten fräsch och maximera livslängden.

 

Färg: Hudfärgad
Material: SuperSkin
Yta: Silkeslen, Räfflad, Knottrig
Textur: Next Level
Öppning: Anal
Hårdhet: Mjuk
Vattentät: Ja
Ftalat-fri: Ja
Längd: 25 cm
Write Your Own Review
Du recenserar:Adriana Chechik, Butt, Next Level
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8