Allie Mcsqueal Love Doll

SKU
Allie Mcsqueal Love Doll
I lager
945,00 kr
-
+
Översikt

Denna otroliga uppblåsbara Love Doll i naturlig storlek var minutiöst utformae med realistiska funktioner för en verkligt levande upplevelse.

Hennes sexiga påtryckta ansikte har en mjuk och sensuellt öppen mun som är redo och villiga att bevisa hur långt ner i halsen hon kan ta det!

Hennes uppnosiga bröst, realistiskt fitta och super-tajta röv känns ännu bättre än den äkta varan!

Inkluderar vinyl reparationssats

Denna uppblåsbar kärleksdocka var minutiöst utformade med realistiska funktioner för en riktigt verklighetstrogen upplevelse. Hennes sexiga ansikte har en mjuk och sensuell öppen mun som är redo och villiga att visa hur djupt hon kan ta den!

Pump instruktioner: Pumpa inte upp dockan till bristningsgränsen. För att undvika att pumpa för mycket använd inte en elektrisk pump. Pumpa dockan upp till 90 % kapacitet. Låt den vila i tio minuter så att luften jämnt kan fördelas inom dockan innan du blåser upp den helt. Ju mindre luft inuti dockan desto mindre belastning placeras på den under användning.

Rengöringsanvisningar: Skölj docka med varmt vatten och sedan försiktigt skrubba med leksaks rengörningsmedel med hjälp av händerna eller en mjuk trasa. Undvik att använda grova trasor eller svampar eftersom detta kan skada materialet. Efter rengörning skölj igen med varmt vatten. Torka torr med en luddfri handduk.

Förvaringsanvisningar: Töm dockan på luft, vik den försiktigt innan du löst lindar in den i en luddfri handduk. Förvara på en sval torr plats borta från direkt solljus.

 

  •  Ftalatfri 
  • Uppblåsbar.
  • Flera hål. 
  • Kropp: Vinyl 
  • Vagina: PVC 
  • Ass: termogummi (RTB)

Write Your Own Review
Du recenserar:Allie Mcsqueal Love Doll
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8