Ej i lager
129,00 kr
Översikt

En klassiker bland sexleksakerna. Bara att föra in i vaginan och gå en runda. De här orientaliska vaginakulorna är guldpläterade stålkulor att föra in i slidan.Ett hett tips är att använda kulorna UNDER SAMLAG, på så sätt blir både kvinnan och mannen stimulerade till max. (Tack vare sin tyngd kommer kulorna alltid ut) Kulorna är av metall och otroligt lätta att rengöra efter användning. BEN WA kulor används inte bara för stimulering, det har även bevisats att de stärker bäckenbensmuskeln, vilket leder till intensivare orgasmer vilket även gör dem perfekta för nyblivna mammor! Guldplateringen i dessa kulor innehåller nickel, så nickelallergiker bör ej använda dessa. Vikt: 30 gram/st

En klassiker bland sexleksakerna. Bara att föra in i vaginan och gå en runda. De här orientaliska vaginakulorna är guldpläterade stålkulor att föra in i slidan.Ett hett tips är att använda kulorna UNDER SAMLAG, på så sätt blir både kvinnan och mannen stimulerade till max. (Tack vare sin tyngd kommer kulorna alltid ut) Kulorna är av metall och otroligt lätta att rengöra efter användning.

BEN WA kulor används inte bara för stimulering, det har även bevisats att de stärker bäckenbensmuskeln, vilket leder till intensivare orgasmer vilket även gör dem perfekta för nyblivna mammor! Guldplateringen i dessa kulor innehåller nickel, så nickelallergiker bör ej använda dessa.

Vikt: 30 gram/st

Write Your Own Review
Du recenserar:BenWa Balls
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8