Vi har nog alla hört många olika åsikter om hur främst män ska prestera i sängen.
De ska kunna komma till skott flera gånger samma kväll, och de ska givetvis hålla på länge varje gång.Som tur är så finns det flera olika bra preparat(Fördröjningsmedel och erektionsmedel) att tillgå.

Det finns krämer och sprayer som fördröjer utlösningen, samt krämer och sprayer för att öka blodcirkulationen vilka alltså verkar erektionsförhöjande.

Medel för att förhöja blodcirkulationen och öka på eller förlänga erektionen innehåller oftast en liten mängd alkohol samt någon eterisk olja, exempelvis pepparmyntsolja eller eukalyptus.

Det fungerar lite på samma sätt som vissa värmande glidmedel, men dessa preparat är gjorda för att användas på lite mer intima ställen.
Att få en ökad blodgenomströmning kanske kan anses vara ett konstigt sätt för att fördröja det roliga, men dessa medel hjälper till att bevara erektionen under längre tid och du kan således hålla på längre tid utan att slakna.
Detta är ett bra sätt att kunna tänka på lite andra saker för att fördröja utlösningen, fast utan att behöva oroa sig för om erektionen då kommer gå ner.

Medel som används för att fördröja utlösningen fungerar på ett annat sätt. Oftast innehåller dessa preparat ett bedövningsmedel som till viss del blockerar känsel cellerna i penisen.

En viss del av känslan försvinner, men prestationsförmågan ökar.
En sak som kan vara viktig att tänka på är att det i en del fall kan vara olämpligt med oralsex efter applicering av dessa preparat.
Munnen liksom penis kan ju uppta de aktiva ämnena i dessa medel och en effekt som är önskvärd på penisen kanske inte är lika uppskattad i munnen.
De ämnen som finns i krämerna och sprayerna är inte skadliga för kvinnans underliv.
Det kan trots detta vara bra att tänka på att de produkter som används för fördröjande verkan och som innehåller någon form av bedövningsmedel även kan påverka din partner, vänta därför några minuter efter appliceringen innan det roliga börjar så ämnet hinner tränga in i penis så mycket som möjligt.
Vill ni använda kondom är detta inget hinder då de allra flesta krämer inte innehåller ämnen som är skadliga för kondomer.

-= Genväg till STÖRRE PENIS, klicka här

-= Genväg till Feromoner och afrodisiaka, klicka här