COLOURS 2X 20CM DUAL DENSITY

SKU
2XDUAL20
I lager
699,00 kr
-
+
Översikt
Colours 2X är en lyxig dildo med "dual-density" teknologi som innebär att den har en fast inre kärna och utan på ett mjukt hudlager vilket gör att den känns exakt som en äkta hård man, mer realistiskt än så här blir inte känslan. Han är 20cm lång och härligt grov med sina hela 17cm i omkrets, alldeles lagom inte för liten men ändå stor och grov utan att gå till överdrift. I botten sitter en kraftfull sugkopp så du kan fästa honom mot väggen eller mot golvet om du vill rida honom. STORLEK Total längd 25cm Införbar längd 20cm Omkrets 17cm Diameter 5.4cm
Colours 2X är en lyxig dildo med "dual-density" teknologi som innebär att den har en fast inre kärna och utanpå ett mjukt hudlager vilket gör att den känns exakt som en äkta hård man, mer realistiskt än så här blir inte känslan.

Han är 20cm lång och härligt grov med sina hela 17cm i omkrets, alldeles lagom inte för liten men ändå stor och grov utan att gå till överdrift. I botten sitter en kraftfull sugkopp så du kan fästa honom mot väggen eller mot golvet om du vill rida honom.

STORLEK
Total längd 25cm
Införbar längd 20cm
Omkrets 17cm
Diameter 5.4cm
Bastyp Sugkopp

KÄNSLA
Hårdhet Stadig
Elasticitet Böjlig
Textur Realistisk
Glidmedels typ Vattenbaserat

DETALJER
Vattentätt Ja
Material TPR
Kroppsäker & Fri från Ftalater Ja
Write Your Own Review
Du recenserar:COLOURS 2X 20CM DUAL DENSITY
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8