Fantasy X-tensions Real Feel Twin Teazer

SKU
PD4121-21
I lager
479,00 kr
-
+
Översikt
Real Feel Twin Teazer är den ultimata vibrerande penis förstärkaren som garanterat kommer göra er båda helt vilda! Den har ett öppet huvud så att du fortfarande kan njuta av den naturliga känslan av henne. Det är super stretchig för att rymma de flesta storlekar, tajt nog för att hjälpa dig att hålla på längre. Överdraget gör dig 33% grövre. Fanta Flesh materialet känns precis som en andra hud - bara bättre! Två kraftfulla vibratorer som ger otrolig stimulans till både klitoris och pung. Vibratorn har fem sköna program som styrs med fjärrkontrollen. STORLEK Längd: 15.2cm Diameter: 4cm Inner diameter: 3cm
Real Feel Twin Teazer är den ultimata vibrerande penis förstärkaren som garanterat kommer göra er båda helt vilda!

Den har ett öppet huvud så att du fortfarande kan njuta av den naturliga känslan av henne. Det är super stretchig för att rymma de flesta storlekar, tajt nog för att hjälpa dig att hålla på längre. Överdraget gör dig 33% grövre. Fanta Flesh materialet känns precis som en andra hud - bara bättre!

Två kraftfulla vibratorer som ger otrolig stimulans till både klitoris och pung. Vibratorn har fem sköna program som styrs med fjärrkontrollen.

STORLEK
Längd: 15.2cm
Diameter: 4cm
Inner diameter: 3cm
Write Your Own Review
Du recenserar:Fantasy X-tensions Real Feel Twin Teazer
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8