FLESHLIGHT CHRISTY MACK - ATTACK

SKU
810476014476
I lager
749,00 kr
-
+
Översikt
Porrskådisen Christy Mack, en riktig avgjutning av hennes vagina! Hennes sköna blygdläppar kommer smeka din stake skönt. Tips - innan användning, värm den i ljummet vatten, tryck i lite vattenbaserat glidmedel, kommer kännas precis som äkta varan när din stake hittar in i musen och inte vilken som helst utan Christys våta varma mus! Genom att lätta på skruvlocket i botten är det möjligt att reglera sugeffekten vid penetrering. Den enkla konstruktionen underlättar även rengöringen, ta ur den från insatsen och rengör med ljummet vatten. Användning - före och efter Vi rekommenderar vattenbaserat glidmedel vid användning av din Fleshlight. För att bevara hållbarheten och den verklighetstrogna känslan genom att behandla din Fleshlight med kroppspuder efter rengöring. Glöm inte att köpa fleshlight renewing powder, så håller den längre, och fleshlight rengöringsmedel, så kan du hålla din fleshlight ren och fräsch
Porrskådisen Christy Mack, en riktig avgjutning av hennes vagina! Hennes sköna blygdläppar kommer smeka din stake skönt.
Tips - innan användning, värm den i ljummet vatten, tryck i lite vattenbaserat glidmedel, kommer kännas precis som äkta varan när din stake hittar in i musen och inte vilken som helst utan Christys våta varma mus!
Genom att lätta på skruvlocket i botten är det möjligt att reglera sugeffekten vid penetrering. Den enkla konstruktionen underlättar även rengöringen, ta ur den från insatsen och rengör med ljummet vatten.

Vi rekommenderar vattenbaserat glidmedel vid användning av din Fleshlight. För att bevara hållbarheten och den verklighetstrogna känslan genom att behandla din Fleshlight med kroppspuder efter rengöring.
Glöm inte att köpa fleshlight renewing powder, så håller den längre, och fleshlight rengöringsmedel, så kan du hålla din fleshlight ren och fräsch.

Write Your Own Review
Du recenserar: FLESHLIGHT CHRISTY MACK - ATTACK
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8