Fleshlight Jenna Haze Obsession

SKU
810476014513
I lager
749,00 kr
-
+
Översikt

Har du alltid undrat hur det skulle vara att ha sex med Jenna Haze en av de hetaste tjejerna på nätet?
Väntan är över, en exakt kopia är gjord endast för Fleshlight!
Fleshlight har de absolut bästa lösmusarna på marknaden, och självklart rekommenderar vi dem till alla män. Applicera vattenbaserat glidmedel för en realistisk känsla och justera den sugande känslan efter eget tycke genom att lätta på skruvlocket i botten på behållaren.

Efter användning så tvättas Jenna Haze Fleshlight med fördel i varmt vatten och ev. lite antibakteriell Fleshlight Wash.
Om du vill upprätthålla Fleshlightens mjuka och lena yta kan du pudra den med Fleshlight Pulver efter rengöring och torkning.

Märke:Fleshlight

Har du alltid undrat hur det skulle vara att ha sex med Jenna Haze en av de hetaste tjejerna på nätet?
Väntan är över, en exakt kopia är gjord endast för Fleshlight! Fleshlight har de absolut bästa lösmusarna på marknaden, och självklart rekommenderar vi dem till alla män. Applicera vattenbaserat glidmedel för en realistisk känsla och justera den sugande känslan efter eget tycke genom att lätta på skruvlocket i botten på behållaren.

Efter användning så tvättas Jenna Haze Fleshlight med fördel i varmt vatten och ev. lite antibakteriell Fleshlight Wash.
Om du vill upprätthålla Fleshlightens mjuka och lena yta kan du pudra den med Fleshlight Pulver efter rengöring och torkning.

Hemstad: Wilmington, NC
Födelsedag: 15e juni
Stjärntecken: Tvilling
Längd: 170 cm
Vikt: 54 kg
Ögonfärg: Bruna
Behå storlek: 85C
Position: Upp och ner

Märke: Fleshlight

Write Your Own Review
Du recenserar: Fleshlight Jenna Haze Obsession
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8