Fleshskins Grip Blue Ice

SKU
810476016623
I lager
389,00 kr
-
+
Översikt

Fleshlights första hand stroker som kontrollerar tätheten och intensiteten i onani-upplevelsen med hjälp av dina sköna drag eller din partner.
Utrustad med mjukt och intensivt texturerat Fleshlight-material som världen redan känner och älskar. FleshSkins-leksaker kan du ta med dig vart du än går, och de är små nog att gömma sig i praktiskt taget vilket lagringsutrymme som helst.
För maximal njutning använd glidmedel. För att maximera livslängden för din Fleshlight-produkt är det viktigt att skölja noggrann med varmt vatten och torka det efter varje användning. låt leksaken torka helt och lägg sedan tillbaka den i tuben och förvara på valfritt gömställe.

Fleshlights första hand stroker som kontrollerar tätheten och intensiteten i onani-upplevelsen med hjälp av dina sköna drag eller din partner.
Utrustad med mjukt och intensivt texturerat Fleshlight-material som världen redan känner och älskar. FleshSkins-leksaker kan du ta med dig vart du än går, och de är små nog att gömma sig i praktiskt taget vilket lagringsutrymme som helst. För maximal njutning använd glidmedel. För att maximera livslängden för din Fleshlight-produkt är det viktigt att skölja noggrann med varmt vatten och torka det efter varje användning. låt leksaken torka helt och lägg sedan tillbaka den i tuben och förvara på valfritt gömställe.

Write Your Own Review
Du recenserar:Fleshskins Grip Blue Ice
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8