Icicles Gold Edition G08

SKU
PD2987-27
I lager
539,00 kr
-
+
Översikt
Perfekt för anala lekar , denna lyxiga glasplugg har en avsmalnande , den rundade spetsen underlättar införandet och träffar alla de rätta punkterna. Den andra rundade delen fyller dig med ännu mer otroligt stimulering , medan kroken vid basen är strategiskt placerade för explosiva perineum spel . Den ergonomiska ringen vid basen erbjuder enkel hantering och säkerställer att det inte kommer att glida alltför långt in.Skicka sköna vibrationer till dina mest känsligaste punkter genom att placera den medföljande kraftfulla bullet in i ringen.
Perfekt för anala lekar , denna lyxiga glasplugg har en avsmalnande , den rundade spetsen underlättar införandet och träffar alla de rätta punkterna.
Den andra rundade delen fyller dig med ännu mer otroligt stimulering , medan kroken vid basen är strategiskt placerade för explosiva perineum spel .
Den ergonomiska ringen vid basen erbjuder enkel hantering och säkerställer att det inte kommer att glida alltför långt in.Skicka sköna vibrationer till dina mest känsligaste punkter genom att placera den medföljande kraftfulla bullet in i ringen.

STORLEK
Total längd 15.0 cm
Införbar längd 11.0 cm Diameter 3.1 cm

DETALJER
Vattentätt Ja
Material
Glas
Kroppsäker & Fri från Ftalater Ja
Write Your Own Review
Du recenserar:Icicles Gold Edition G08
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8