Icicles Gold Edition G09

SKU
PD2988-27
Ej i lager
449,00 kr
Översikt
Gold Edition tar sensuella glaskonsten gör till en helt ny nivå av lyx med sofistikerad design och en elegant guld- fullföljande . Handgjorda med otrolig uppmärksamhet på detaljer , är varje Icicle eleganta , unika och gjorda för att hålla en livstid . Skickligt böjd för explosiva G - Spot eller P -Spot stimulering , detta lyxiga glasstav har en pärlstav axel som ökar gradvis så att du kan bekvämt och lätt hitta storleken som passar dig. Texturen erbjuder otroligt stimulerande penetration eller extern massage . Den ergonomiska ringen vid basen erbjuder enkel hantering och säkerställer att det inte kommer att glida alltför långt in. Den är av allergivänlig glas och ytan är icke-porös , kropp säker. Lägg den under varmt vatten för att värma upp eller kyl ner den i isvatten för en cool känsla .
Gold Edition tar sensuella glaskonsten gör till en helt ny nivå av lyx med sofistikerad design och en elegant guld- fullföljande . Handgjorda med otrolig uppmärksamhet på detaljer , är varje Icicle eleganta , unika och gjorda för att hålla en livstid .

Skickligt böjd för explosiva G - Spot eller P -Spot stimulering , detta lyxiga glasstav har en pärlstav axel som ökar gradvis så att du kan bekvämt och lätt hitta storleken som passar dig. Texturen erbjuder otroligt stimulerande penetration eller extern massage . Den ergonomiska ringen vid basen erbjuder enkel hantering och säkerställer att det inte kommer att glida alltför långt in.

Den är av allergivänlig glas och ytan är icke-porös , kropp säker.
Lägg den under varmt vatten för att värma upp eller kyl ner den i isvatten för en cool känsla .

STORLEK
Total längd 16.0 cm
Införbar längd 11.5 cm
Diameter 2.5 cm

KÄNSLA
Hårdhet Hård

DETALJER
Vattentätt Ja
Material Glas
Kroppsäker & Fri från Ftalater Ja
Write Your Own Review
Du recenserar:Icicles Gold Edition G09
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8