INFLATABLE LUV LOG

SKU
SC3000010870
Ej i lager
895,00 kr
Översikt
Rid, gunga och gnid dig på väg till total tillfredsställelse och njut av otroliga orgasmer du aldrig trodde var möjligt! Med Fetish Fantasy Uppblåsbara Luv Log mellan benen, kan du få precis rätt vinkel varje gång och göra allt med större frihet. Denna bärbara vinyl kudde är fodrad med plysch och har en fast vibrerande dildo monterad på toppen. Med EZ-Grip handtag strategiskt placerade runt kudden, njut av en vild åktur med full kontroll! Välj en inställning på kontrollen och låt de kraftfulla vibrationerna ta dig till sjunde himlen. Använd ensam eller med en partner och du kommer att upptäcka en mängd olika användningsområden för att uppnå djupare penetration och längre sex sessioner. Den fungerar även som en positions kudde att använda med en partner! Böj din älskare över kudden eller placera den under låren för att stötta dem. Möjligheterna är oändliga!!! Till skillnad från andra sexmöbler blåses Luv Log upp snabbt och stoppas undan lätt för förvaring när du är klar . Leveranstid 3-5 arbetsdagar
Rid, gunga och gnid dig på väg till total tillfredsställelse och njut av otroliga orgasmer du aldrig trodde var möjligt! Med Fetish Fantasy Uppblåsbara Luv Log mellan benen, kan du få precis rätt vinkel varje gång och göra allt med större frihet. Denna bärbara vinyl kudde är fodrad med plysch och har en fast vibrerande dildo monterad på toppen. Med EZ-Grip handtag strategiskt placerade runt kudden, njut av en vild åktur med full kontroll!

Välj en inställning på kontrollen och låt de kraftfulla vibrationerna ta dig till sjunde himlen. Använd ensam eller med en partner och du kommer att upptäcka en mängd olika användningsområden för att uppnå djupare penetration och längre sex sessioner. Den fungerar även som en positions kudde att använda med en partner! Böj din älskare över kudden eller placera den under låren för att stötta dem. Möjligheterna är oändliga!!!

Till skillnad från andra sexmöbler blåses Luv Log upp snabbt och stoppas undan lätt för förvaring när du är klar.

inkluderar :
Uppblåsbar Vinyl Position Kudde
Vibrerande penisformad dildo
EZ - Grip Positions Handtag
Ögonmask

Drivs med 2st AA batterier (ingår ej)

Leveranstid 3-5 arbetsdagar
Write Your Own Review
Du recenserar:INFLATABLE LUV LOG