INFLATABLE LUV LOG

SKU
SC3000010870
I lager
895,00 kr
-
+
Översikt

Rid, gunga och gnid dig på väg till total tillfredsställelse och njut av otroliga orgasmer du aldrig trodde var möjligt! Med Fetish Fantasy Uppblåsbara Luv Log mellan benen, kan du få precis rätt vinkel varje gång och göra allt med större frihet. Denna bärbara vinyl kudde är fodrad med plysch och har en fast vibrerande dildo monterad på toppen. Med EZ-Grip handtag strategiskt placerade runt kudden, njut av en vild åktur med full kontroll! Välj en inställning på kontrollen och låt de kraftfulla vibrationerna ta dig till sjunde himlen.

Använd ensam eller med en partner och du kommer att upptäcka en mängd olika användningsområden för att uppnå djupare penetration och längre sex sessioner.

Den fungerar även som en positions kudde att använda med en partner! Böj din älskare över kudden eller placera den under låren för att stötta dem. Möjligheterna är oändliga!!!

Till skillnad från andra sexmöbler blåses Luv Log upp snabbt och stoppas undan lätt för förvaring när du är klar . Leveranstid 3-5 arbetsdagar

Rid, gnid eller gunga dig fram till en otroligt kraftfull orgasm du aldrig tidigare upplevt.

Eller har du kanske alltid drömt om att få bli dubbelpenetrerad? Då kan du med fördel använda den tillsammans med din partner.

Gränsla den 15 cm långa dildon och ta ett stadigt tag om de greppvänliga handtagen som sitter på sidan och låt din partner tränga in i dig analt. Sätt igång vibrationerna och ni båda kommer få en obeskrivlig njutning tillsammans.

Kudden klarar av upp till 130kg och när du har blivit ordentligt tillfredsställd kan du enkelt tömma luften via ventilen. Förvara den sedan på en sval och mörk plats för att undvika att den förstörs av solen.

Använd dig av vattenbaserat glidmedel för att njuta ännu mer och få en skön glidkänsla.Välj en inställning på kontrollen och låt de kraftfulla vibrationerna ta dig till sjunde himlen. Använd ensam eller med en partner och du kommer att upptäcka en mängd olika användningsområden för att uppnå djupare penetration och längre sex sessioner. Den fungerar även som en positions kudde att använda med en partner! Böj din älskare över kudden eller placera den under låren för att stötta dem. Möjligheterna är oändliga!!!

Till skillnad från andra sexmöbler blåses Luv Log upp snabbt och stoppas undan lätt för förvaring när du är klar.

inkluderar :
Uppblåsbar Vinyl Position Kudde
Vibrerande penisformad dildo
EZ - Grip Positions Handtag
Ögonmask

Drivs med 2st AA batterier (ingår ej)

Leveranstid 3-5 arbetsdagar

Längd på kudden: 84 cm
Penetrerande längd : 15 cm

Write Your Own Review
Du recenserar:INFLATABLE LUV LOG
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8