Jolee Love Pornstar Ass

SKU
10705
I lager
Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 549,00 kr
-
+
Översikt

Upplev denna MILF:ens kurvor på nära håll med den fantastiska Jolee Love.

Den hudfärgade designen kommer att ta dig med på ett ordentligt sensuellt äventyr.
Masturbatorns realistiska inre textur och vaginalöppning garanterar sensationell stimulering,
vart du vill och när du vill.

Jolee Love Pornstar Ass är tillverkad av förstaklassens material och håller den högsta kvalitetsstandarden. Det är ett hållbart, kroppssäkert och legendariskt val för intim njutning!

 

Samtliga produkter i Private’s kollektion är tillverkade högkvalitativt TPR-material för att säkerställa en långvarig hållbarhet, en realistisk känsla och en enkel rengöring.

Den ergonomiska och greppvänliga tuben i PP-plast har en lock för en säker förvaring. Med hjälp av locket på baksidan kan du skapa ett vakuum med skönt stimulerande sugeffekt.

Till din lösvagina medföljer också två små provförpackningar av vattenbaserat glidmedel (4 ml) och Renewal Powder (10 g) av varumärket Stimul8. Med vattenbaserat glidmedel blir din upplevelse skönare än någonsin samtidigt som Renewal Powder håller materialet i bästa möjliga skick.

Du rengör den enkelt genom att avlägsna sleeven. Vi rekommenderar rengöringsmedel specifikt för sexleksaker vid rengöring samt Renewal Powder som efterbehandling för att hålla produkten fräsch och maximera livslängden.

Om du är ute efter den högsta standarden inom intim njutning kommer Private inte att göra dig besviken. En onaniprodukt från Private erbjuder obegränsad, kroppssäker och diskret njutning som passar perfekt i handen för skön stroking.

 

Färg: Hudfärgad, Blå
Material: TPR, Polypropen
Yta: Silkeslen, Räfflad
Öppning: Anal
Hårdhet: Mjuk
Vibrerande: Nej
Mer information
Längd 26-30 cm
Write Your Own Review
Du recenserar:Jolee Love Pornstar Ass
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8