Sexkit för honom #4

SKU
Honom 102
Ej i lager
896,00 kr
Översikt

Till mannen som är redo för ett otrolig avsugning...
Fleshlight Turbo som är den mest realistiska och tillfredsställande alternativet till oralsex. Oavsett om du vill stimulera bara toppen av din penis eller om du föredrar känslan av deep throat, djupt ner i halsen så ger Turbo dig en riktig oförglömlig avsugning ända tills du når mållinjen.
För att hetta till ännu mer så följer det med fleshlube fire som ger värmande effekt vid kontakt med huden, och så självklart rengöring och puder för att ta hand om din lilla älskling på bästa sätt.

FLESHLIGHT TURBO THRUST BLUE ICE: Testa vår nya Fleshlight Turbo som är den mest realistiska och tillfredsställande alternativet till oralsex. Den är unikt utformad med tre inledande inmatningspunkter. Oavsett om du vill stimulera bara toppen av din penis eller om du föredrar känslan av deep throat, djupt ner i halsen så ger Turbo dig en riktig oförglömlig avsugning ända tills du når mållinjen.

FLESHLUBE FIRE: Fleshlights FleshLube Fire är ett vattenbaserat glidmedel med en värmande effekt vid kontakt med huden. Den passar perfekt till din Fleshlight men funkar även till dina andra sexleksaker. Mängd: 100ml

FleshWash 100ml: Fleshlight FleshWash rengöringsmedel för sexleksaker är ett måste för alla Fleshlight ägare. Använder det antibakteriella Triclosan som rengör och bekämpar bakterier och håller din Fleshlight ren och hygienisk. Fleshlight Flesh Wash rekommenderas för rengöring även av andra sexleksaker. Irriterar inte huden, är inte fet och innehåller inte alkohol. Säkert att använda med de flesta material som tex latex, silikon och Fleshlights Superskin. För att uppnå bästa resultat, skölj din Fleshlight insats med varmt vatten på insidan och utsidan efter varje användning. Efteråt spraya en generös mängd Fleshlight Wash rengöringsmedel på insidan och utsidan av din insats och låt den torka på en väl ventilerad plats.

Write Your Own Review
Du recenserar:Sexkit för honom #4
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8