Sexkit för henne #7

SKU
henne108
I lager
448,00 kr
-
+
Översikt

Sugen på en snabbis i duschen?
Detta handtag gör det enkelt och riskfritt. Med sina dubbla extra starka sugproppar sitter handtagen verkligen fast och du kan hålla dig i vilken position du vill hur halt det än är. Tillsammans med denna kristallklara Rosa Crystal Pleasures som är lite större och grövre, men ändå inte enorm. Den är böjlig, fast men ändå lätt mjuk för att kännas som en äkta vara. Dildon har en stark sugkopp i botten för att du ska fästa han på badrums väggen, eller mot golvet.

Shower Dual Locking Suction Handle: Sugen på en snabbis i duschen? Detta handtag gör det enkelt och riskfritt. Med sina dubbla extra starka sugproppar sitter handtagen verkligen fast och du kan hålla dig i vilken position du vill hur halt det än är.

Instruktioner:
1. Placera låsen i upprätt position och placera handtaget där ni vill ha det.
2. Pressa ned sugproppslåsen för att låsa fast handtaget.
3. Kör hårt och ha massa sex i duschen
4. För att ta bort handtaget, fäll upp sugproppslåset i upprätt position för att släppa loss handtaget.

CRYSTAL PLEASURES 20CM: Crystal Pleasures är en dildo tillverkad med en ny teknik som gör den kristallklara. Dildon är ett bra val för dig som vill ha en lite större och grövre, men ändå inte enorm. Den är böjlig, fast men ändå lätt mjuk för att kännas som en äkta vara. Dildon har en stark sugkopp i botten för att du ska fästa han på badrums väggen, eller mot golvet. Passar även bra att användas med en lämplig strap-on sele. Tillverkad av kristallklart kroppsäkert material som är lätt att rengöra.

STORLEK
Total längd 21.5 cm
Införbar längd 16 cm
Diameter 5 cm
Bastyp Sugkopp

KÄNSLA
Hårdhet Stadig
Elasticitet Böjlig
Textur Realistisk

DETALJER
Material PVC Kroppsäker & Fri från Ftalater Ja

Write Your Own Review
Du recenserar:Sexkit för henne #7
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8