Sexkit för henne #8

SKU
henne109
I lager
388,00 kr
-
+
Översikt

En kit för ensamma stunder eller varför inte tillsammans med din partner..
Frisky Finger + ON Arousal Gel Ultra Intense får dig att sväva på moln..

Frisky Finger Power Bullet: Denna splashande vattentäta vibrator glider diskret på ditt finger och är tillverkad av klar, elastiskt jellygummi med en mönstrad finish. Frisky Finger passar perfekt för att användas på egen hand eller tillsammans med din partner. Går varthän fingret går, vare sig du smeker dess knottriga topp mot din heta punkt eller låter din älskare stoppa in den för att stryka din g-punkt.
Använd den mjuka toppen för direkt klitorisstimulering. Den är vattentät och perfekt för bubbelbadsstojande eller gemensamma duschar. Som en bonus kommer den tillsammans med vår populära Power Bullet med 3 hastigheter och batterier.

ON Arousal Gel Ultra Intense 5ml: ON Ultra är för avancerade användare som älskar att känna den ultimata känslan. Det är den absolut starkaste, mest intensiva formel. Helt naturlig stimulansgel för kvinnor som verkligen fungerar! Chockerande kraftfull! Det känns som en varma vibrationer med en nästan elektrisk känsla. Känslan är som att sätta ett svagt 9-volts batteri på spetsen av tungan. Du kan tänka dig vad det kommer göra för stimulansen av klitoris, hur många orgasmer orkar du med?, effekten håller i sig ungefär 45 minuter. Applicera 1-2 droppar direkt på klitoris. 5ml räcker till ca 50 appliceringar.

Write Your Own Review
Du recenserar:Sexkit för henne #8
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8