KÖPVILLKOR / KÖP INFORMATION

1. Priser
Alla priser hos oss på VuxenSaker.se är i svenska kronor och inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar samt felaktigheter i prislistan.

2. Leveranstid
Vi använder oss både av ett lokalt lager och ett externt lager.
Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar på produkter i lokalt lager och 3-10 arbetsdagar på produkter i det externa lagret.
Vid högtider som alla hjärtans dag, blackfriday osv. kan leveranstiderna blir längre pga hög belastning.

3. Fraktkostnad
Fraktkostnad 49:- och fraktfritt vid köp över 500:-

4. Betalning
När du i kassan klickar på knappen ”Jag bekräftar min beställning” åtar du dig en betalningsförpliktelse
Faktura, Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB.Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av VuxenSaker överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Konstnad 0 kr. se svea's villkor och aktuella priser, klicka till höger Villkor Svea
Kortbetalning, Hos oss kan du betala säkert med VISA eller MASTERCARD. Transaktionen sköts säkert med 3D-Secure teknologi. Kostnad 0 kr.
Konto/kredit, eMed konto kan do själv välja vad du vill betala varje måndad. När du använder konto samlas dina köp på en månadsfaktura som du sedan kan betala av i din egen  takt. På din månadsfaktura syns det lägsta beloppet du behöver betala, men du kan självklart alltid välja att betala ett högre belopp för att bli klar med din betalning snabbare. Fakturaavgift:29 kr, Ränta 19.75%, svea's villkor och aktuella priser, klicka till höger Villkor Svea

5. Ångerrätt (Öppet köp)
Du har rätt att frånträda en beställning genom att till VuxenSaker.se lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag varan mottagits.
Om den returnerade varan inte är i väsentligen oförändrat skick så har VuxenSaker rätt att ta ut en ersättning för varans värdeminskning. Trosor, strumpor och latexkläder, samt set som innehåller trosor eller strumpor kan inte returneras om plomberingen är bruten. Vid godkänd retur återbetalar vi Dig inom senast 14 dagar.
Vid retur står kunden för fraktkostnaden. VuxenSaker kommer ej lösa ut paket mot postförskott. Vid outlöst order debiteras en avgift på 250:-
Ta alltid kontakt med VuxenSaker.se innan du returnerar din produkt.

6. Reklamation
Skulle varan mot förmodan vara trasig när den anländer, så åtar sig VuxenSaker.se givetvis att kostnadsfritt åtgärda felet. Kontakta oss snarast efter det att Du upptäckt felet. Beställare får inte åberopa att varan är felaktig, om kund inte har meddelat VuxenSaker.se om felet inom skälig tid.
VuxenSaker.se ersätter enbart produkter som inte fungerar på grund av fabrikationsfel. Produkter som gått sönder på grund av oaktsamhet från kundens sida kan vi tyvärr inte ersätta.

7. Falskbeställningar
Med en falskbeställning avses en beställning i någon annan persons namn, utan dennes uttryckliga medgivande. Denna typ av beställningar beivras och polisanmäles av VuxenSaker.se. Tänk på att ditt IP-nummer loggas vid alla beställningar.

8. Avsändare på Ditt paket
Din beställning skickas med diskret avsändare, som inte kan förknippas med paketets innehåll.

9. Skydd av personuppgifter (PuL)
Alla uppgifter som Du lämnar i samband med en beställning hanteras enligt Personuppgiftslagen (PuL). På begäran har Du rätt att få samtliga uppgifter som sparats om Dig i vårt kundregister, ändrade eller raderade. Kontakta i så fall kundtjänst. Observera att Dina adressuppgifter är nödvändiga för att vi ska kunna skicka Din beställning.
Inga personuppgifter lämnas ut till tredje part eller obehöriga. Vi skickar ALDRIG ut någon reklam till Din brevlåda. Kundens integritet är vår hederssak.

10. Slutsåld vara
De flesta produkter påVuxenSaker är lagervaror, vissa finns i externt lager. VuxenSaker reserverar sig dock för felaktigheter i angiven lagernivå. Skulle det Du beställer mot förmodan inte finnas i lager, så kontaktar vår kundtjänst Dig via e-post. Du har då möjlighet att annullera eller ändra Din order.

11. Åldersgräns
Beställare hos VuxenSaker måste vara minst 18 år fyllda.

12. Avbeställning
Din order kan avbeställas så länge den inte har skickats. Skicka ett e-mail och kolla! Känner Du att Du ångrar Dig efter det att vi har skickat Din order, så är det bättre att Du omgående går till ditt utlämningsställe och ber dem returnera paketet till oss. Då slipper Du kravet på 250 kr för ej utlöst paket.

13. Outlöst försändelse / ej uthämtat paket
Försändelse som går outlöst i retur till VuxenSaker innebär att beställaren debiteras minst 250kr. En beställning ligger kvar på Ditt utlämningsställe i två veckor innan den går i retur till oss. Detta är ingen straff avgift utan att den skall täcka våra kostnader för frakt och hantering av ordern. 
När returen har gått tillbaka till oss så är det väldigt viktigt att du kontaktar oss så att vi kan stoppa fakturan så att du ej får inkassokrav från svea ekonomi.

Outhämtad paket & ej mottagen leverans - det kan uppstå avgifter du gärna vill undvika
Vid outhämtade paket så debiterar vi dig för endast våra omkostnader + verklig fraktkostnad.
(Speciellt viktigt är detta när du köpt sk Frifrakt - Då tar vi direkt ut den verkliga fraktkostnaden )

Vi försöker alltid lösa det till det bästa för dig som kund. Vill du ha paketet igen, så tar vi betalt vad det kostar att skicka på nytt.

Allt kan hända, men hör du inte av dig eller svara på mail, då förbehåller vi oss att ta betalt för våra administrativa omkostnader 150kr + verklig fraktkostnad , då vi subventionerar fraktkostnader över 499kr är detta extra viktigt att tänka på. Speciellt vid dyra dockor och andra varor som väger mycket.
( Admin avg 150kr + frakt )

Outhämtat paket vid FRI FRAKT = 150kr + verklig fraktkostnad ( Minst 250kr )

När returen har gått tillbaka till oss så är det väldigt viktigt att du kontaktar oss så att vi kan stoppa fakturan så att du ej får inkassokrav från svea ekonomi.

 

 

Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8