LE REVE SILICONE BUNNY

SKU
PD1169-34
Ej i lager
399,00 kr
Översikt
Om du älskar klitoris stimulans från kanin vibbar, kan du njuta av samma typ av kaninöron stimulering i en mindre, diskret handhållen version som enbart fokuserar på att kittla klitoris. Den sammetslena, mjuka silikon materialet är underbart skönt mot kroppen. Medan den super kraftfulla motorn ger fascinerande vibrationsmönster. Den är liten nog för din handväska och utmärkt att ta med sig på resor. Tillverkad av silkeslen medicinskt silikon, vattentät och har sju spännande vibrations mönster. Tryck bara på knappen för att aktivera den fantastiska motorn och se kaninens örön börja fladdra!
Om du älskar klitoris stimulans från kanin vibbar, kan du njuta av samma typ av kaninöron stimulering i en mindre, diskret handhållen version som enbart fokuserar på att kittla klitoris. Den sammetslena, mjuka silikon materialet är underbart skönt mot kroppen. Medan den super kraftfulla motorn ger fascinerande vibrationsmönster. Den är liten nog för din handväska och utmärkt att ta med sig på resor.

Tillverkad av silkeslen medicinskt silikon, vattentät och har sju spännande vibrations mönster. Tryck bara på knappen för att aktivera den fantastiska motorn och se kaninens örön börja fladdra!

STORLEK
Total längd 12 cm

KÄNSLA
Hårdhet Mjuk
Elasticitet Böjlig
Textur Slät

Glidmedels typ Vattenbaserat

DETALJER
Vibrationer Flera program
Fjärrkontroll Inbyggd - tryckknapp
Batteri 2st AAA
Drift Batterier (ingår ej)
Vattentätt Ja
Material Silikon
Kroppsäker & Fri från Ftalater Ja
Write Your Own Review
Du recenserar:LE REVE SILICONE BUNNY
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8