I lager
1 199,00 kr
-
+
Översikt
Male Edge revolutionerar marknaden för penisförlängare och ger dig den penis du alltid har drömt om! Från utvecklaren av Jes Extender, världens mest framgångsrika penisförlängare kommer nu denna uppdaterade, starkare och som väger ännu mindre. Som garanterar dig maximalt resultat på kortare tid. Male Edge fungerar genom dragningskraft som stimulerar cellerna att dela på sig och öka i antal, vilket utökar vävnadsmassan. Förstöringen sker både på penisens längd och omkrets. Male Edge kombinerar den starkaste dragningskraften på marknaden tillsammans med en lättvikts produkt som är smidig att bära under kläderna.
Male Edge revolutionerar marknaden för penisförlängare och ger dig den penis du alltid har drömt om!

Från utvecklaren av Jes Extender, världens mest framgångsrika penisförlängare kommer nu denna uppdaterade, starkare och som väger ännu mindre. Som garanterar dig maximalt resultat på kortare tid.

Male Edge fungerar genom dragningskraft som stimulerar cellerna att dela på sig och öka i antal, vilket utökar vävnadsmassan. Förstöringen sker både på penisens längd och omkrets.

Male Edge kombinerar den starkaste dragningskraften på marknaden tillsammans med en lättvikts produkt som är smidig att bära under kläderna.

Längre penis upp till hela 9cm är möjligt.
Väger endast 65gram!
Male Edge Extra kommer i en praktiskt väska och innehåller:
Male Edge Penis Extender, Instruktions DVD, Linjal, 1st Gummi straps
Write Your Own Review
Du recenserar:Male Edge Basic
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8