I lager
499,00 kr
-
+
Översikt

Pumpa dig upp till max med otroligt sug och prova Max Results Pump.

Detta avancerade system innehåller vad American Pumpers Association ansåg som ett "överlägset pumphandtag" och är redo att rymma din växande penis med en längd på 22,75cm och en bredd på 5,75 cm. Denna högkvalitativa förbättringspump erbjuder toppklass, lufttät sug för att hjälpa dig att nå din maximala penispotential och klättra till nya höjder i både storlek och nöje.

 

 

Den nydesignade, handtagspumpen med fingergrepp gör det lättare att öka sug på din stav. När du har pumpat för dagen, snabbspolningsventil frigör trycket på din penis omedelbart.

 

Du kommer att älska utsikten över din hårdare, längre och tjockare penis genom den rökta cylindern. Cylinderns sida har universella stegvisa mätningar så att du kan hålla reda på dina framsteg. En flexibel luftslang gör att du enkelt kan pumpa i alla dina favoritpositioner.

 

Den flänsade basen säkerställer en fast tätning och maximal komfort. För att ta din komfort och nöje till nästa nivå, lägg till mjuk och elastisk silikonhylsa till cylinderns botten. Pumpa upp din penis till sin maximala potential för storlek och nöje med denna pump!

 

  • Längd 22,75cm
  • Bredd 5,75 cm.
Mer information
Längd 21-25 cm
Write Your Own Review
Du recenserar:MAX Results Pump
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8