I lager
549,00 kr
-
+
Översikt
Mystim Barry Bite elektroklämmor är ett par klämmor som kan fästas kring bröstvårtor, förhuden, mellangården, blygdläpparna eller var du nu vill känna den pirrade elektriska njutningen. Dessa elektroklämmor är enkelt och klassiskt utformade. Färgen är passande neutralt svart med guldpläterade toppar. Blandningen av svart och guld gör att klämmorna är vackra att se på och en snabb glimt av dem är nog för att bli på lekhumör. För att få det mesta ur dina Barry Bite elektroklämmor bör de anslutas till en av Mystims fantastiska elektroinstrument. Antingen kan du använda Mystim Tension Lover digital elektro sex-instrumentet eller Mystim Pure Vibes elektro sex-instrumentet.

Självklart kan klämmorna också användas utan någon ström men när de ansluts till ett elektroinstrument får du en intensivt pirrande och upphetsande känsla. Du kan också dra nytta av de ärliga elektroimpulser som stimulerar kroppen där klämmorna har fästs. Den här produkten lämpar sig för både män och kvinnor. Även om du vanligtvis avråds från att använda elektrosexleksaker ovanför naveln på kroppen så kan du använda de här klämmorna på bröstvårtorna. Klämmorna är utformade på så vis att de elektriska impulserna endast går mellan klämmornas toppar. kvalitetsstandard. Är du gravid eller lider av hjärtproblem bör du inte använda dig av elektroleksaker.

Elektrosex är mycket upphetsande och spännande tack vare den sköna stimulans som du får via de elektriska impulserna. Vill du uppleva ett ännu mer intensivt pirr så rekommenderar vi att du kompletterar användningen av dessa klämmor med en kinky Feather Tickler. Då kan du tillföra kittlande stimulans till fler delar av din partners kropp. Lägg gärna till en ögonbindel så att beröringspunkterna blir en överraskning. Mystim har, sedan 2005, producerat högkvalitativa erotiska leksaker inom elektro-stimulation. Med sin bakgrund inom medicinsk teknologi och sin starka känsla för snygg och effektiv design har de kunskapen för att hålla en mycket hög kvalitet på sina varor.

 

  • Tillverkad av plast och järn
  • Innehåller två stycken härliga klämmor
  • Produkten har en vikt på 2 x 40 gram
  • Klämmorna har en längd på 4,5 cm
  • Längden på kabeln mäter 160 cm
  • Klämmorna kan öppnas till en vidd av 1 cm
  • Passar till Mystim Tension Lover digital elektro sex-instrumentet eller Mystim Pure Vibes elektro sex-instrumentet.
  • Ansluts med en rund kontakt.

 

Write Your Own Review
Du recenserar:Mystim Barry Bite
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8