MYSTIM SIZZLING SIMON - ESTIM

SKU
MY-46870
I lager
995,00 kr
-
+
Översikt
Den första i sitt slag: Sizzling Simon är utan motstycke, han har både vibrationer och elektrisk stimulering på en gång Vibration Simon har inte en utan två vibrationsmotorer: en i spetsen och ett i axeln. 8 olika program och 5 olika intensitetsnivåer, dessa två arbetar tillsammans för att stimulera dig till exstas. Electro-Stim Var och en de 5 elektriska stimuleringsprogramen ger dig en pirrig ny känsla, och du kan välja mellan 10 olika intensitetsnivåer. Simons ledande ytor längs med längden på hans kropp för att stimuleringen ska bli så smidig och bred som möjligt. Bäckenbottenträning Om 8 vibrationslägen och 5 e-stim program inte var tillräckligt så har Sizzling Simon också ett träningsprogram som stärker musklerna i bäckenbotten - som bevisligen förhöjer kvinnors förmåga att nå orgasm. De tre olika funktioner styrs enkelt via knapparna i handtaget. Du kan välja om du vill ha både e-stim och vibration tillsammans eller bara en av dem. Sizzling Simon är helt vattentät och är tillverkad av medicinsk platina silikon. Detta gör honom inte bara mycket hygieniskt, men också lätt att rengöra med vatten och en mild tvål. Han kommer med ett inbyggt litium-jon-batteri som är uppladdningsbart. Även om du har både e-stim och vibrationer på sin högsta nivå kör en fulladdad Simon i minst 3 timmar innan hans effekten börjar avta.
Den första i sitt slag: Sizzling Simon är utan motstycke, han har både vibrationer och elektrisk stimulering på en gång Vibration

Simon har inte en utan två vibrationsmotorer: en i spetsen och ett i axeln. 8 olika program och 5 olika intensitetsnivåer, dessa två arbetar tillsammans för att stimulera dig till exstas.

Electro-Stim
Var och en de 5 elektriska stimuleringsprogramen ger dig en pirrig ny känsla, och du kan välja mellan 10 olika intensitetsnivåer. Simons ledande ytor längs med längden på hans kropp för att stimuleringen ska bli så smidig och bred som möjligt.

Bäckenbottenträning
Om 8 vibrationslägen och 5 e-stim program inte var tillräckligt så har Sizzling Simon också ett träningsprogram som stärker musklerna i bäckenbotten - som bevisligen förhöjer kvinnors förmåga att nå orgasm.

De tre olika funktioner styrs enkelt via knapparna i handtaget. Du kan välja om du vill ha både e-stim och vibration tillsammans eller bara en av dem.

Sizzling Simon är helt vattentät och är tillverkad av medicinsk platina silikon. Detta gör honom inte bara mycket hygieniskt, men också lätt att rengöra med vatten och en mild tvål. Han kommer med ett inbyggt litium-jon-batteri som är uppladdningsbart. Även om du har både e-stim och vibrationer på sin högsta nivå kör en fulladdad Simon i minst 3 timmar innan hans effekten börjar avta.

STORLEK
Total längd 26cm
Införbar längd 14.5cm
Omkrets 13cm
Diameter 4cm

KÄNSLA
Hårdhet Stadig
Elasticitet Lätt böjlig
Textur Ribbad
Glidmedels typ Vattenbaserat

DETALJER
Vibrationer Flere programmer + elstim
Fjärrkontroll Innebygget
Drift Uppladdningsbar
Vattentätt Ja
Material Silikon, ABS
Kroppsäker & Fri från Ftalater Ja
Write Your Own Review
Du recenserar:MYSTIM SIZZLING SIMON - ESTIM
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8