Sexkit för honom #1

SKU
Honom-107
I lager
428,00 kr
-
+
Översikt

Önskar du dig en större penis? Även om det ibland sägs att storleken inte har någon betydelse, så är det alltid bra för självkänslan att ha en stor och ståtlig lem.
Då är detta kit något för dig.

Önskar du dig en större penis? Även om det ibland sägs att storleken inte har någon betydelse, så är det alltid bra för självkänslan att ha en stor och ståtlig lem. Då är denna kit något för dig.

Penis XXL Creme 80ml: XXL-creme stimulerar svällkropparna att bli större. Daglig massage medXXL-Creme gör din penis synbart större och kraftigare med väl utvecklade ådror!Den ökar blodcirkulationenoch tränar dina svällkroppar att ta emot mer blod vilket ökar storleken.
En insmörjning om dagen räcker. Penis XXL Creme är kräm för män som vill ha en grövre penis. Krämen ska masseras in i huden på hela penisen eller två gånger dagligen för full effekt. Krämen jobbar för att utvidga svällkropparna i huden och utvidgar dem så att de kan bli mer blodfyllda och därigenom ge dig en grövre penis och erektion.
Krämen jobbar alltså mer med penisens omkrets än med längden.

En annan effekt som krämen har är att den framhäver penisens ådror och många upplever att de med krämens hjälp har lättare för att hålla ut längre innan de får utlösning.

För att få det absolut bästa resultatet så bör Penis XXL Creme masseras in ordentligt i huden och inte bara smörjas in på ytan. För att få resultat bör krämen användas någon vecka. När du slutar använda krämen går penisen tillbaka till sitt ursprungsläge.

XXL Creme är säker att använda tillsammans med kondomer och vid samlag när krämen har absorberats/torkat in.

XXL Creme innehåller: Aqua, Celearyl Isononanonate, PEG-20 Glyceryl, Stearate, Glyceryl Stearate, Celearyl Alcohol, Celeareth-20, Chinensis (Jojoba), Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Ethylhexyl Stearate, Trideceth-6

Pump Worx Euro Pump. Europeisk design och utvecklad för att ge maximalt resultat, Euro Pump är det främsta valet för omedelbar penisförstoring.
Med varje tryck från pumpbollen kommer din penis växa sig större, tjockare och svälla!. Det genomskinlig rökfärgade vakuumröret tillåter dig att se din kuk växa och växa, och quck-release ventilen släpper på trycket med en knapptryckning.

STORLEK
Total längd 22cm
Diameter 6cm
Inner diameter 5.5cm

KÄNSLA
Hårdhet Hård
Elasticitet Ej böjlig
Textur Slät

DETALJER
Material Plast
Kroppsäker & Fri från Ftalater Ja

Write Your Own Review
Du recenserar:Sexkit för honom #1
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8