Premium Masturbator Max

SKU
12181
I lager
199,00 kr
-
+
Översikt
CalExotics – Premium Masturbator Max en otroligt skön sexleksak som ger dig en extremt realistisk känsla och låter dig använda både sidorna. Pure-skin stroke som är magiskt mjuk, även perfekt tät och dessutom stretchig nog att passa alla storlekar helt perfekt. Då den är vändbar ger den dig flera alternativ för din maximala njutning och dessutom stimulering. Den har likaså en stängd ände för att skapa ett helt överlägset sug. Smidig i sin storlek och maxat tillfredsställande samt supermjuk vid beröring och den flexibla känslan skapar intensiv stimulering.

En mjuk och inbjudande öppning som är tillverkad med två sidor av skön textur och struktur, olika mönster som möter en intensivitet och skön känsla. Allt för att behaga med skön yta och dessutom superenkel att rengöra, ljummet vatten och med lite mild tvål.

Rengör den efter användning för att behålla kvalité och livslängd.
Hitta kraftfulla sensationer, känsla av det verkliga och dessutom det ultimata i sensuell njutning. En överlägsen stroker som är tillverkad av kvalitativt TPR, vilket gör dig otroligt nöjd. Unna dig mer och njut av denna spännande stimulering med en elegant och dessutom spännande design för det ultimata.

 

  • Produktfakta CalExotics – Premium Masturbator Max:
  • Material: Thermoplastic Rubber
  • Kroppssäker: Ja
  • Vattentät: Ja
  • Storlek: Längd 12 cm
  • Diameter 5.75 cm
Mer information
Längd 11-15 cm
Write Your Own Review
Du recenserar:Premium Masturbator Max
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8