PUMP WORX BEGINNERS PUSSY PUMP

SKU
PD3288-00
I lager
499,00 kr
-
+
Översikt
Pipedream har tagit den mjuka, verklighetstrogna känslan av en Fanta-Flesh mus och kombinerade den med en kraftfull pump! Sätt in din penis i Fanta-Flesh musen och för den in i cylindern, håll för quick-release ventilen med tummen och pressa EZ-handtaget! Den mjuka sköna musen bildar en perfekt tätning mot dig och skapar ett kraftfullt vakuum inne i kammaren och din erektion kommer snabbt expandera och växa med full kraft. När du har pumpats upp, kan du sätta på den mjuka sköna musen och pumpen fungerar som en sug-masturbator! Den genomskinliga vakuum cylindern gör att du kan se din kuk blir större och fetare för varje pumpning, röret är märkt med amerikanska standarden gradering för att mäta hur din storlek ökar. Använd den medföljande penisringen för att hjälpa till att behålla din stenhårda erektion.
Pipedream har tagit den mjuka, verklighetstrogna känslan av en Fanta-Flesh mus och kombinerade den med en kraftfull pump!

Sätt in din penis i Fanta-Flesh musen och för den in i cylindern, håll för quick-release ventilen med tummen och pressa EZ-handtaget! Den mjuka sköna musen bildar en perfekt tätning mot dig och skapar ett kraftfullt vakuum inne i kammaren och din erektion kommer snabbt expandera och växa med full kraft. När du har pumpats upp, kan du sätta på den mjuka sköna musen och pumpen fungerar som en sug-masturbator!

Den genomskinliga vakuum cylindern gör att du kan se din kuk blir större och fetare för varje pumpning, röret är märkt med amerikanska standarden gradering för att mäta hur din storlek ökar. Använd den medföljande penisringen för att hjälpa till att behålla din stenhårda erektion.

STORLEK
Total längd 21.5cm
Diameter 5.9cm

KÄNSLA
Hårdhet Mjuk
Elasticitet Ej böjlig
Textur Realistisk
Glidmedels typ Vattenbaserat

DETALJER
Material Plast, Hudmaterial (vagina)
Kroppsäker & Fri från Ftalater Ja
Write Your Own Review
Du recenserar:PUMP WORX BEGINNERS PUSSY PUMP
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8