I lager
395,00 kr
-
+
Översikt

Med ROMP Free Klitorisstimulator får du all glädje från den revolutionerande tryckvågsteknologin PleasureAirTM i en liten och smart förpackning med lock.

Klitorisstimulatorer som ROMP Free har blixtsnabbt blivit en onanifavorit bland kvinnor. De är kända för att kunna ge i stort sett alla kvinnor orgasmer, även de som aldrig kunna få en orgasm tidigare.

Helt utan direkt beröring stimulerar Free klitoris med pulserande lufttrycksvågor som fortplantar sig i hela klitoris. Även ända in i den inre delen som sällan får den uppmärksamhet den förtjänar.

Romp Free, Clitoral Stimulator - Få friheten att njuta av klitorisstimulans vart du än är!

Det är ett faktum att majoriteten av kvinnor behöver klitorisstimulering för att uppnå orgasm. Många klassiska sexleksaker är mest inriktade på vaginal stimulering men det vill Romp ändra på. Med tre modeller av lufttrycksstimulatorer (Shine, Switch och Free) vill Romp ta din njutning och stimulans av klitoris till nya höjder.

Den kvinnliga orgasmen
Det finns miljoner skäl till att lära sig allt om den kvinnliga orgasmen. Kvinnans klimax är lite av ett mirakel. En orgasm kan inte bara ge en djup, sexuell njutning utan också lindra huvudvärk, mensvärk och även sömnstörningar.

Och helt ärligt kommer klassisk penetration i många fall inte räcka till för att nå orgasm. De flesta kvinnor behöver en hand, leksak eller mun för att stimulera klitoris och för att komma.

Fördelar med klitorisstimulans
Klitoris en av vaginans yttre delar där en del av klitoris även är synlig. Genom att stimulera denna superkänsliga punkt och det mycket erogena området runt om kan många kvinnor lättare få orgasm.

Det är här en klitorisstimulator kommer in i bilden. Tack vare den patenterade teknologin Pleasure Air stimuleras klitoris utan direktkontakt. Det pulserande lufttrycket säkerställer intensiva orgasmer samtidigt som du inte behöver oroa dig för att klitoris blir överstimulerad som kan ske vid vanliga vibrationer. Att komma har aldrig varit lättare!

Romp Free
Njut av äventyr när du vill, och vart du vill. Frihet är vår största tillgång – så är naturligtvis friheten att leva ut din egen sexualitet. Romp Free är en resevänlig klitorisstimulator i en liten och behändig storlek och med ett praktiskt och hygieniskt lock som underlättar förvaring på resande fot. Romp Free kommer bli din bästa resekompis!

Med den unika Pleasure Air-teknologin får du möjlighet att stimulera klitoris med subtila förändringar i lufttryck och 10 intensitetsnivåer – allt medan du upplever en oslagbar njutning.

Romp Free är vattentät för stimulans även under ytan. Den magnetiska USB-kabeln ger en smidig uppladdning med en användningstid på upp 45 minuter

 

 

Färg: Lila
Material: ABS-plast, Silikon
Yta: Silkeslen
Pulserande lägen: 10 olika lägen
Vattentät: Ja
Batterityp: Uppladdningsbar via USB
Ftalat-fri: Ja
Längd: 10,2 cm
Vikt: 80 g

Mer information
Längd 1-10 cm
Write Your Own Review
Du recenserar:Romp Free
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8