I lager
495,00 kr
-
+
Översikt

ROMP Shine Klitorisstimulator skämmer bort din klitoris och ger dig orgasmer som något du aldrig tidigare upplevt.

Klitorisstimulatorer som ROMP Shine har snabbt blivit populära bland kvinnor. Detta beror på att de är kända för att kunna ge nästan alla kvinnor fantastiska orgasmer. Även de som aldrig tidigare kunnat få en orgasm.

Shine stimulerar hela ditt klitorisorgan med pulserande lufttrycksvågor, även den inre delen som du kanske inte ens känner till.

Eftersom Shine inte har direktkontakt med din känsliga klitoris undviker du den förargliga överstimuleringen av området. Detta innebär att du kan njuta av en uppsjö av intensiva och skälvande orgasmer efter varandra!

Färg: Rosa
Material: ABS-plast, Silikon
Yta: Silkeslen
Pulserande lägen: 10 olika lägen
Vattentät: Ja
Batterityp: Uppladdningsbar via USB
Ftalat-fri: Ja
Längd: 15 cm

 

 

Romp Shine, Clitoral Stimulator - Klitorisstimulatorn som gör din dag ljusare!

Det är ett faktum att majoriteten av kvinnor behöver klitorisstimulering för att uppnå orgasm. Många klassiska sexleksaker är mest inriktade på vaginal stimulering men det vill Romp ändra på. Med tre modeller av lufttrycksstimulatorer (Shine, Switch och Free) vill Romp ta din njutning och stimulans av klitoris till nya höjder.

Den kvinnliga orgasmen
Det finns miljoner skäl till att lära sig allt om den kvinnliga orgasmen. Kvinnans klimax är lite av ett mirakel. En orgasm kan inte bara ge en djup, sexuell njutning utan också lindra huvudvärk, mensvärk och även sömnstörningar.

Och helt ärligt kommer klassisk penetration i många fall inte räcka till för att nå orgasm. De flesta kvinnor behöver en hand, leksak eller mun för att stimulera klitoris och för att komma.

Fördelar med klitorisstimulans
Klitoris en av vaginans yttre delar där en del av klitoris även är synlig. Genom att stimulera denna superkänsliga punkt och det mycket erogena området runt om kan många kvinnor lättare få orgasm.

Det är här en klitorisstimulator kommer in i bilden. Tack vare den patenterade teknologin Pleasure Air stimuleras klitoris utan direktkontakt. Det pulserande lufttrycket säkerställer intensiva orgasmer samtidigt som du inte behöver oroa dig för att klitoris blir överstimulerad som kan ske vid vanliga vibrationer. Att komma har aldrig varit lättare!

Romp Shine
Rise and Shine, baby - Romp Shine är här för att göra din dag ljusare och väcka din inre utstrålning. 

Romp Shine är en lättanvänd klitorisstimulator och med den unika Pleasure Air-teknologin får du möjlighet att stimulera klitoris med subtila förändringar i lufttryck och 10 intensitetsnivåer – allt medan du upplever en oslagbar njutning.

Romp Shine är dessutom vattentät för stimulans även under ytan. Den magnetiska USB-kabeln ger en smidig uppladdning med en användningstid på upp 45 minuter.

Så skäm bort din klitoris och följ med på en upptäcktsresa där du kommer lära dig mer om din sexuella njutning. 

 

Mer information
Längd 11-15 cm
Write Your Own Review
Du recenserar:Romp shine
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8