I lager
295,00 kr
-
+
Översikt

Få otaliga intensiva orgasmer med hjälp av den sköna tryckvågsteknologin PleasureAirTM som döljer sig i ROMP Switch Klitorisstimulator.

Klitorisstimulatorer som ROMP Switch har snabbt blivit populära bland kvinnor. De är nämligen kända för att kunna ge fantastiska orgasmer - även till kvinnor som aldrig tidigare fått en orgasm.

Switch stimulerar klitoris med pulserande lufttrycksvågor - helt utan direkt beröring. På detta sätt undgår du att klitoris blir överstimulerad, vilket innebär att du kan uppleva många fantastiska orgasmer efter varandra!

Romp Switch, Clitoral Stimulator - Stimulera klitoris för sköna orgasmer!

Det är ett faktum att majoriteten av kvinnor behöver klitorisstimulering för att uppnå orgasm. Många klassiska sexleksaker är mest inriktade på vaginal stimulering men det vill Romp ändra på. Med tre modeller av lufttrycksstimulatorer (Shine, Switch och Free) vill Romp ta din njutning och stimulans av klitoris till nya höjder.

Den kvinnliga orgasmen
Det finns miljoner skäl till att lära sig allt om den kvinnliga orgasmen. Kvinnans klimax är lite av ett mirakel. En orgasm kan inte bara ge en djup, sexuell njutning utan också lindra huvudvärk, mensvärk och även sömnstörningar.

Och helt ärligt kommer klassisk penetration i många fall inte räcka till för att nå orgasm. De flesta kvinnor behöver en hand, leksak eller mun för att stimulera klitoris och för att komma.

Fördelar med klitorisstimulans
Klitoris en av vaginans yttre delar där en del av klitoris även är synlig. Genom att stimulera denna superkänsliga punkt och det mycket erogena området runt om kan många kvinnor lättare få orgasm.

Det är här en klitorisstimulator kommer in i bilden. Tack vare den patenterade teknologin Pleasure Air stimuleras klitoris utan direktkontakt. Det pulserande lufttrycket säkerställer intensiva orgasmer samtidigt som du inte behöver oroa dig för att klitoris blir överstimulerad som kan ske vid vanliga vibrationer. Att komma har aldrig varit lättare!

Romp Switch
Romp Switch är den billigaste modellen av Romp's lufttrycksstimulatorer. Oroa dig inte, den kommer inte göra dig besviken. Den har allt den behöver för att få dig att njuta ordentligt.

Romp Switch är en lättanvänd klitorisstimulator och med den unika Pleasure Air-teknologin får du möjlighet att stimulera klitoris med subtila förändringar i lufttryck - allt medan du upplever en oslagbar njutning. Modellen erbjuder 6 olika intensitetsnivåer till skillnad från modellerna Shine och Free som har 10 nivåer.

Romp Switch är inte 100% vattentät som övriga modeller utan endast stänksäker för en hygienisk rengöring. Den drivs på 2 x AAA-batterier (ingår) och har en användningstid på upp till 300 minuter.

Så skäm bort din klitoris och följ med på en upptäcktsresa där du kommer lära dig mer om din sexuella njutning. 

 

Färg: Orange
Material: ABS-plast, Silikon
Yta: Silkeslen
Pulserande lägen: 6 olika lägen
Vattentät: Stänktålig
Batterityp: AAA (LR3)
Antal batterier: 2 st (medföljer)
Ftalat-fri: Ja
Längd: 13,2 cm

Mer information
Längd 11-15 cm
Write Your Own Review
Du recenserar:Romp switch
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8