Ej i lager
799,00 kr
Översikt
Denna otroliga TS docka i life-size storlek är utformade med realistiska funktioner för en riktigt verklighetstrogen upplevelse. Hennes sexiga ansikte har en djup mun att ta emot dig med. Hans stora dildo mäter 18cm går inte av för hackor - han har desutom en riktigt trevlig bakdel. Nu behöver du inte välja kvinna eller man du får både och i en och samma! Pump instruktioner: Pumpa inte upp dockan till bristningsgränsen. För att undvika att pumpa för mycket använd inte en elektrisk pump. Pumpa dockan upp till 90 % kapacitet. Låt den vila i tio minuter så att luften jämnt kan fördelas inom dockan innan du blåser upp den helt. Ju mindre luft inuti dockan desto mindre belastning placeras på den under användning.

Denna otroliga TS docka i life-size storlek är utformade med realistiska funktioner för en riktigt verklighetstrogen upplevelse. Hennes sexiga ansikte har en djup mun att ta emot dig med. Hans stora dildo mäter 18cm går inte av för hackor - han har desutom en riktigt trevlig bakdel. Nu behöver du inte välja kvinna eller man du får både och i en och samma!

Pump instruktioner: Pumpa inte upp dockan till bristningsgränsen. För att undvika att pumpa för mycket använd inte en elektrisk pump. Pumpa dockan upp till 90 % kapacitet. Låt den vila i tio minuter så att luften jämnt kan fördelas inom dockan innan du blåser upp den helt. Ju mindre luft inuti dockan desto mindre belastning placeras på den under användning.

Rengöringsanvisningar: Skölj docka med varmt vatten och sedan försiktigt skrubba med leksaks rengörningsmedel med hjälp av händerna eller en mjuk trasa. Undvik att använda grova trasor eller svampar eftersom detta kan skada materialet. Efter rengörning skölj igen med varmt vatten. Torka torr med en luddfri handduk.

Förvaringsanvisningar: Töm dockan på luft, vik den försiktigt innan du löst lindar in den i en luddfri handduk. Förvara på en sval torr plats borta från direkt solljus.
Write Your Own Review
Du recenserar:Sally Surprise
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8