Sex Adventskalender

SKU
403958
I lager
1 495,00 kr
-
+
Översikt

Innehåller sexleksaker till ett värde av ca 5000kr! Begränsat antal kalendrar, som när dem sålt slut är helt slut för i år. Tidigare år har kalendrarna sålt slut månader innan decembers början, passa därför på att köpa ditt ex redan idag! Just nu till "early-bird" pris.

Sex julkalender

fylld av leksaker som gör månaden december fram till jul så mycket roligare och mer spännande! Här får du en stor kalender som uppfälld mäter hela 54 x 40 cm, innehållande 24 olika leksaker och en ny spännande överraskning för varje dag. Naughty & Nice är fylld av sköna prylar för både henne, honom och par. En perfekt, tidig "julklapp" att ge bort till någon du tycker om en månad innan julafton.

Innehåller sex olika leksaker för mjuka bondagelekar, perfekt för par som vill uppleva spänningen med bondage. Skäm bort varandra med härliga massageprodukter och utforska era kroppar med sköna medföljande vibratorer, eller varför inte prova på BDSM-världen med handbojor och rep? Som tidigare års kalendrar innehåller den noggrant utvalda produkter med stor variation som håller bra kvalitet. En roligare överraskning inför december kan man knappast få!

Sex julkalendern innehåller;

  • 8x Sexleksaker
  • 6x Glidmedel & Vårdprodukter
  • 6x Mjuk Bondage 4x
  • Tillbehör och roliga produkter

 

Write Your Own Review
Du recenserar:Sex Adventskalender
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8