SEXLEKSAKER ANALT

Sexleksaker-analt-vuxensaker

Ökad njutning med anala sexleksaker

Analen är en mycket erogen zon och faktiskt ett av de mest känsliga områden hos både kvinnor och män. Sexleksaker för rumpan är väldigt populära och uppskattade av både kvinnor och män. Det finns massor att välja på för att få det riktigt skönt, analpluggar, analbeads, analdildos, analstav, geishakulor, prostatastimulator och bedövningskräm för en mer avslappnad känsla. För nybörjare kan den minsta analpluggen fungera som uppvärmning för att sedan gå upp i storlek.. Många kvinnor tycker om att ha en analplugg i rumpan samtidigt som de har samlag, detta gör att det blir en tightare känsla för både henne och honom. Våra analpluggar finns i alla möjliga former, storlekar, färger, med eller utan vibration. Kom ihåg att en sexleksaker analt alltid ska ha ett stopp i ändan så att den inte försvinner in i rumpan. Glöm inte att alltid använda glidmedel vid all slags analsex, så att ringmuskeln mjuknar upp innan för skönare känsla.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 260

Sida
Sätt fallande sortering
per sida
 1. Bottom Beads
  149,00 kr
 2. Booty Call Booty Bender
  299,00 kr
 3. Diamond Booty Jewel Medium
  139,00 kr
 4. Pettite Sensations Plug
  299,00 kr
 5. Colours Pleasures Trainer Kit
  419,00 kr
 6. Jewellery Silver Small
  259,00 kr
 7. Vibrating Crystal Probe
  469,00 kr
 8. Exklusiv plug pro
  249,00 kr
 9. Exklusiv plug
  239,00 kr
 10. Jewellery in Gold - Small
  399,00 kr
 11. Elite Vibro Balls svart
  219,00 kr
 12. Thrust Experienced Plug - large
  Så lågt som 1 099,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 260

Sida
Sätt fallande sortering
per sida

Sexleksaker analt - Testa analsex

Om du har lust att prova analsex är det ett bra sätt att först testa på dig själv under exempelvis onani, för att få en uppfattning om hur det kan kännas. Smek gärna med fingrarna runt anusöppningen utan att penetrera den, innan själva inträngandet påbörjas. Man kan töja anusingången genom att försiktigt föra in ett eller flera fingrar och röra lite in och ut och runt, glöm inte att använda glidmedel.

Vid en penetrering

kan det vara bra att föra in exempelvis penis, dildo etc. lite i taget, stanna upp lite och så föra in en bit till. På så sätt töjer man anus gradvis och risken för oönskad smärta minskar. Det finns speciella sexleksaker som är designade för att stimulera p-punkten.

Testa olika ställningar vid analsex

Den som blir penetrerad kan ligga på mage, stå upp, ligga på rygg eller sidan eller stå på knä. Testa lite olika och känn efter vad som känns bäst.

Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8