SEXLEKSAKER

sexleksaker-vuxenleksaker

Sexleksaker för ett bättre sexliv

Sexleksaker är framtagna för att öka njutning vid sex och onani. Bland sexleksaker för kvinnor finns det allt från massagestavar i olika former, färger och konsistens, till vibratorer i många olika storlekar, knipkulor och mycket mer. Här hos oss på VuxenSaker hittar du de senaste vuxenleksakerna för just dina sexuella fantasier och du handlar leksaker och sexhjälpmedel tryggt och anonymt. 

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 391

Sida
Sätt fallande sortering
per sida
 1. Allie Mcsqueal Love Doll
  945,00 kr
 2. FILL MY TIGHT PUSSY MASTURBATOR
  399,00 kr
 3. Colt 3 ring kit
  119,00 kr
 4. Horny AF Vibrating Cock Ring
  399,00 kr
 5. Stella Styles Cyberskin Pussy & Ass
  789,00 kr
 6. Couples Cock Ring Set
  95,00 kr
 7. Renegade Double Stack
  119,00 kr
 8. Alexa Tomas Superstar Mouth
  Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 549,00 kr
 9. Alexa Tomas Superstar Pussy
  Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 549,00 kr
 10. Ginebra Pornstar Pussy
  Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 549,00 kr
 11. Shona River Pornstar Pussy
  Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 549,00 kr
 12. Jolee Love Pornstar Ass
  Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 549,00 kr
 13. Tarra White Legend Ass
  Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 549,00 kr
 14. Tarra White Legend Pussy
  Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 549,00 kr
 15. Gabi Gold Pornstar Pussy
  Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 549,00 kr
 16. Jolee Love Pornstar Pussy
  Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 549,00 kr
 17. Shona River Pornstar - Mun
  Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 549,00 kr
 18. My Favorite Couples Ring
  179,00 kr
 19. Ultimate Pleasure Couples Kit
  Specialpris 249,00 kr Ordinarie pris 309,00 kr
 20. Power Stud Sleeve
  169,00 kr
 21. Piece Extension Kit
  209,00 kr
 22. Adonis Extension
  199,00 kr
 23. Senso Extension
  149,00 kr
 24. Alloy Metallic Ring - Large
  119,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 391

Sida
Sätt fallande sortering
per sida

Köp sexleksaker online hos Vuxensaker

Med ett stort utbud och diskret hantering av beställningar, erbjuder vi vuxenleksaker för henne, vuxenleksaker för honom , vuxenleksaker analt, BDSM/Fetish, och vuxenleksaker för båda.

Utforska din sexualitet

Leksaker för vuxna är också ett mycket bra sätt att utforska sin sexualitet och hitta vad det är som känns allra skönast - sex leksaker för henne leder helt enkelt till ett rikare och mer njutbart sexliv. Vi har leksaker för honom, lös vagina "Fleshlight", parleksaker we-vi2e, strap-ons. Du hittar de senaste sexleksaken för just ditt behov och med alla våra olika varianter och med de mest kända varumärken på marknaden. Lycka till med ditt nya sexliv.

Vuxenleksaker

Vuxen leksaker är också ett mycket bra sätt att utforska sin sexualitet och hitta vad det är som känns allra skönast - sexleksaker för henne leder helt enkelt till ett rikare och mer njutbart sexliv. Leksaker för vuxna kan användas både vid onani och sexlekar, bara fantasin sätter gränserna. Vi har leksaker för honom, lös vagina "Fleshlight", parleksaker "we-vibe", strap-ons. Du hittar de senaste vuxenleksakerna för just ditt behov hos oss på Vuxensaker. Vi erbjuder stort utbud med de mest kända varumärken på marknaden. Lycka till med ditt nya sexliv.

Sexleksaker för henne

Allt fler tjejer och kvinnor världen över väljer att skaffa sexleksaker för att kunna njuta mer. Idag finns det vuxenleksaker för många olika tillfällen. Du kan ta med din nya sexleksak till både sängen, duschen eller vardagsrummet. Låt fantasin flöda och passa på att väcka en ny människa inom dig. Bland leksaker för henne som finns att köpa hos oss på VuxenSaker hittar du sexleksaker i olika, former, färger, storlekar och material. Vi erbjuder även vatten- och silikonbaserade glidmedel som passar utmärkt till din nya leksak. Förutom klassiska stavar i olika utföranden så är det också rekommenderat med knipkulor som kan ge såväl sköna orgasmer som starkare slidmuskulatur.

Sexleksaker för honom

Utbudet av vuxen leksaker för tjejer har alltid varit stort, men dagarna då det bara fanns leksaker för kvinnor är förbi och marknaden med sex leksaker för män växer med stormsteg. Idag finns det allt från hjälpmedel för killar som gör dig till en bättre älskare till sextoys som förhöjer lusten och upplevelsen när du på egen hand tillfredsställer dig själv. Med hjälp av en Fleshlight, docka eller lösvagina kan du öva på att hålla tillbaka orgasmen, öka din uthållighet och blir en bättre älskare. I kategorin sexleksaker för killar finns det även penisring som även kan räknas som en parleksak. En penisring är utformad för att bibehålla och förlänga ståndet hos mannen genom att strypa blodtillförseln. Samtidigt stimuleras kvinnans klitoris vilket har gjort att allt fler par väljer att använda det under samlaget.

Aldrig provat en sex leksak?

Börja med något som vibrerar och som har justeringsmöjligheter så du själv kan ställa in rätt styrka på dina vibrationer.

Om du inte får orgasm första gången så prova några gånger till, det kan ta lite tid att få rätt teknik. Använd glidmedel för en skönare upplevelse. Du kan även test en bullet som är en mindre klitorisvibrator.

Hitta din G-punkt!

Det är lättare att hitta g-punkten med en sexleksak som är böjd på toppen för att lättare kunna stimulera rätt punkt. G-punkten stimuleras lättare när man har sex bakifrån eftersom den ligger på slidans framvägg.

Sexleksaker - Dildo, vibrator eller Fleshlight?

Oavsett syfte och behov så hittar du de senaste vuxenleksakerna och mest populära sexleksakerna i vår shop. Vi erbjuder sexprodukter till både tjejer, och killar. Hittar du inte det du söker? Kontakta gärna oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig och hitta rätt sexleksak. Du kan även läsa mer om olika material på leksaker här.