SHOCK THERAPY PROFESSIONAL WIRELESS ELECTRO-MASSAGE KIT

SKU
PD3725-05
I lager
1 995,00 kr
-
+
Översikt
Ge ditt sexliv ett extra lyft med vår första trådlösa Shock Therapy massager! Detta fantastiska Professional Wireless Electro-Massage Kit är enkelt för de som är nya med elektrisk stimulation, men stark nog för att tillfredställa de mest erfarna kännarna. Fantastisk för erotisk muskelstimulation eller en hel avslappande elektromassage, den trådlösa fjärrkontrollen innehåller 6 avlappande inställningar för elektromassage och 15 nivåer för varierande intensitet, något som ger dig oändliga möjligheter för njutning. Skärmen innehåller diagram som föreslår placeringar inspirerat av gamla kinesiska tryckpunkter. Placera de självhäftande kuddarna på önskat område, välj sedan massagen du önskar och njut en djup massage precis där du behöver den mest. Kuddarna kan användas om igen och fäst mottagarna med metallhämpor. De kan bli använda diskré under dina kläder, helt för dig själv eller med en partner. Den trådlösa fjärrkontrollen tillåter din partner att kontrollera massagen från andra sidan bordet eller rummet vid sidan av, något som ger ett helt nytt överraskelsesmoment. Ladda upp din sexlust och njut en massage utan att någon annan vet!
Ge ditt sexliv ett extra lyft med vår första trådlösa Shock Therapy massager! Detta fantastiska Professional Wireless Electro-Massage Kit är enkelt för de som är nya med elektrisk stimulation, men stark nog för att tillfredställa de mest erfarna kännarna.

Fantastisk för erotisk muskelstimulation eller en hel avslappande elektromassage, den trådlösa fjärrkontrollen innehåller 6 avlappande inställningar för elektromassage och 15 nivåer för varierande intensitet, något som ger dig oändliga möjligheter för njutning.

Skärmen innehåller diagram som föreslår placeringar inspirerat av gamla kinesiska tryckpunkter. Placera de självhäftande kuddarna på önskat område, välj sedan massagen du önskar och njut en djup massage precis där du behöver den mest.

Kuddarna kan användas om igen och fäst mottagarna med metallhämpor. De kan bli använda diskré under dina kläder, helt för dig själv eller med en partner. Den trådlösa fjärrkontrollen tillåter din partner att kontrollera massagen från andra sidan bordet eller rummet vid sidan av, något som ger ett helt nytt överraskelsesmoment. Ladda upp din sexlust och njut en massage utan att någon annan vet!
Write Your Own Review
Du recenserar:SHOCK THERAPY PROFESSIONAL WIRELESS ELECTRO-MASSAGE KIT
Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8