KÖP & LEVERANSVILLKOR

KÖPVILLKOR / KÖP INFORMATION

1. Priser
Alla priser hos oss på VuxenSaker.se är i svenska kronor och inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar samt felaktigheter i prislistan.

2. BESTÄLLNING
Hos oss på VuxenSaker.se beställer du produkter med säkra betalningsalternativ och trygga, diskreta leveranser. .se tar emot din beställning när du slutför din betalning i Klarna Checkout i kassan. Genom att slutföra betalningen accepterar du som kund även betalningsansvar för din beställning. När Njuthuset.se har mottagit din beställning får du e-postmeddelandet "Orderbekräftelse" till den e-postadress som du angav när du beställde.
Din beställning levereras i neutral förpackning, med avsändare NI Trading / Nordic Internet Trading AB.

2. Leveranstid
Vi använder oss både av ett lokalt lager och ett externt lager.
Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar på produkter i lokalt lager och 3-6 dagar på produkter i det externa lagret.

 

 

3. Fraktkostnad
Fraktkostnad 49:- och fraktfritt vid köp över 500:-

4. Betalning
När du i kassan klickar på knappen ”Jag bekräftar min beställning” åtar du dig en betalningsförpliktelse
Faktura, Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB.Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av VuxenSaker överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

5. Ångerrätt (Öppet köp)
Du har rätt att frånträda en beställning genom att till VuxenSaker.se lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag varan mottagits.
Om den returnerade varan inte är i väsentligen oförändrat skick så har VuxenSaker rätt att ta ut en ersättning för varans värdeminskning. Trosor, strumpor och latexkläder, samt set som innehåller trosor eller strumpor kan inte returneras om plomberingen är bruten. Vid godkänd retur återbetalar vi Dig inom senast 14 dagar.
Vid retur står kunden för fraktkostnaden. VuxenSaker kommer ej lösa ut paket mot postförskott. Vid outlöst order debiteras en avgift på 250:-
Ta alltid kontakt med VuxenSaker.se innan du returnerar din produkt.

6. Reklamation
Skulle varan mot förmodan vara trasig när den anländer, så åtar sig VuxenSaker.se givetvis att kostnadsfritt åtgärda felet. Kontakta oss snarast efter det att Du upptäckt felet. Beställare får inte åberopa att varan är felaktig, om kund inte har meddelat VuxenSaker.se om felet inom skälig tid.
VuxenSaker.se ersätter enbart produkter som inte fungerar på grund av fabrikationsfel. Produkter som gått sönder på grund av oaktsamhet från kundens sida kan vi tyvärr inte ersätta.

7. Falskbeställningar
Med en falskbeställning avses en beställning i någon annan persons namn, utan dennes uttryckliga medgivande. Denna typ av beställningar beivras och polisanmäles av VuxenSaker.se. Tänk på att ditt IP-nummer loggas vid alla beställningar.

8. Avsändare på Ditt paket
Din beställning skickas med diskret avsändare, som inte kan förknippas med paketets innehåll.

9. Skydd av personuppgifter (PuL)
Alla uppgifter som Du lämnar i samband med en beställning hanteras enligt Personuppgiftslagen (PuL). På begäran har Du rätt att få samtliga uppgifter som sparats om Dig i vårt kundregister, ändrade eller raderade. Kontakta i så fall kundtjänst. Observera att Dina adressuppgifter är nödvändiga för att vi ska kunna skicka Din beställning.
Inga personuppgifter lämnas ut till tredje part eller obehöriga. Vi skickar ALDRIG ut någon reklam till Din brevlåda. Kundens integritet är vår hederssak.

10. Slutsåld vara
De flesta produkter påVuxenSaker är lagervaror, vissa finns i externt lager. VuxenSaker reserverar sig dock för felaktigheter i angiven lagernivå. Skulle det Du beställer mot förmodan inte finnas i lager, så kontaktar vår kundtjänst Dig via e-post. Du har då möjlighet att annullera eller ändra Din order.

11. Åldersgräns
Beställare hos VuxenSaker måste vara minst 18 år fyllda.

12. Avbeställning
Din order kan avbeställas så länge den inte har skickats. Skicka ett e-mail och kolla! Känner Du att Du ångrar Dig efter det att vi har skickat Din order, så är det bättre att Du omgående går till ditt utlämningsställe och ber dem returnera paketet till oss. Då slipper Du kravet på 250 kr för ej utlöst paket.

13. Outlöst försändelse / ej uthämtat paket
Försändelse som går outlöst i retur till VuxenSaker innebär att beställaren debiteras 250kr. En beställning ligger kvar på Ditt utlämningsställe i två veckor innan den går i retur till oss. Detta är ingen straff avgift utan att den skall täcka våra kostnader för frakt och hantering av ordern. 

 

 

Ska du redan lämna oss? Vad sägs om
10% Rabatt
på ditt köp?
Din rabattkod nedan!
Rabattkod: df56s5d8